آیا گلیسیرین موجود در خمیردندان بی خطر است؟ رد کردن افسانه ها و باورهای غلط

آیا گلیسیرین موجود در خمیردندان بی خطر است؟ رد کردن افسانه ها و باورهای غلط

اطلاعات نادرست زیادی در اینترنت در مورد استفاده از گلیسیرین در خمیردندان منتشر شده است. برخی ادعا می‌کنند که دندان‌ها را می‌پوشاند و از جذب مواد معدنی جلوگیری می‌کند و این سؤال را به وجود می‌آورد که آیا گلیسیرین موجود در خمیردندان مضر است و آیا از رمینرالیزاسیون مجدد جلوگیری می‌کند؟

در این پست وبلاگ، به این نگرانی‌ها می‌پردازیم، افسانه‌های مربوط به ایمنی گلیسیرین در خمیردندان را از بین می‌بریم و در مورد اینکه چرا گلیسیرین در وهله اول به خمیر دندان اضافه می‌شود

آیا گلیسیرین از رمینرالیزاسیون شدن مجدد جلوگیری می کند؟

این ادعا که گلیسیرین می تواند دندان ها را بپوشاند و از رمینرالیزاسیون شدن مجدد جلوگیری کند، موضوع بحث در جامعه سلامت و تندرستی طبیعی بوده است. تئوری پشت این ادعا این است که وقتی گلیسیرین در خمیر دندان یا سایر محصولات مراقبت از دهان وجود دارد، می‌تواند پوششی را روی دندان‌ها ایجاد کند که مانع از فرآیند طبیعی رمینرالیزاسیون مجدد شود که برای حفظ سلامت دندان‌ها و جلوگیری از پوسیدگی ضروری است.

به نظر می رسد این ایده از کار دکتر جرارد جاد، استاد بازنشسته شیمی که کتابی به نام «دندان خوب، تولد تا مرگ» در سال 1996 منتشر کرد، سرچشمه گرفته باشد. در این کتاب، دکتر جاد استدلال می کند که گلیسیرین یک ماده مضر در خمیردندان است، زیرا روی دندان ها را می پوشاند و از جذب مواد معدنی مورد نیاز برای قوی ماندن آن ها جلوگیری می کند.

در تحقیقات گسترده‌ام، هرگز مطالعه‌ای پیدا نکردم که از نظریه دکتر جاد حمایت کند که گلیسیرین مانع از معدن‌سازی مجدد می‌شود.

نگرانی در مورد گلیسیرین و رمینرالیزاسیون این است که ممکن است از جذب مواد معدنی توسط مینای دندان جلوگیری کند، که یک فرآیند طبیعی است که به تقویت و ترمیم دندان ها کمک می کند. با این حال، از آنجایی که گلیسیرین محلول در آب است، مانع دائمی ایجاد نمی کند که مانع از جذب مواد معدنی توسط مینای دندان شود. در عوض، هر پوشش گلیسیرینی که ممکن است روی دندان ها وجود داشته باشد، می تواند به سرعت و به راحتی توسط بزاق یا آب شسته شود و به مواد معدنی اجازه می دهد تا به مینای دندان برسند و از فرآیند معدنی سازی مجدد حمایت کنند.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که در حالی که گلیسیرین یک عنصر رایج در خمیردندان است، تنها عاملی نیست که می تواند بر معدنی شدن مجدد مینای دندان تأثیر بگذارد. عوامل دیگری مانند:
رژیم غذایی ، عادات بهداشت دهان و دندان و
تنفس دهان نیز نقش زیادی دارند.

چرا گلیسیرین جزء رایج خمیردندان است؟

هدف گلیسیرین در ترکیبات خمیردندان در درجه اول این است که به عنوان یک چسبنده، مرطوب کننده و تقویت کننده بافت عمل کند. در اینجا به تفکیک این توابع آمده است:

1. بایندر یا چسبندگی : گلیسیرین کمک می کند تا همه مواد موجود در خمیردندان به هم بچسبند، بافتی ثابت را تضمین می کند و از جدا شدن اجزای آن جلوگیری می کند. به ثبات کلی فرمول خمیردندان کمک می کند.

2. مرطوب کننده : گلیسیرین به عنوان یک مرطوب کننده عمل می کند، به این معنی که به حفظ رطوبت در خمیر دندان کمک می کند. این خاصیت از خشک شدن خمیردندان و سخت شدن فرایند استفاده از آن جلوگیری می کند و قوام و یکدستی خود را حتی پس از قرار گرفتن در معرض هوا هنگام باز شدن تیوب حفظ می کند.

3. تقویت کننده بافت : گلیسیرین به بافت نرم و کرمی خمیر دندان کمک می کند و باعث می شود آن را روی مسواک پخش کنید و روی دندان ها بمالید. همچنین به ایجاد حس خوشایند در هنگام مسواک زدن کمک می کند.

گلیسیرین همچنین یک عنصر کلیدی در بزاق مصنوعی است که برای افرادی که از خشکی دهان به دلیل پیری یا درمان های سرطان مانند شیمی درمانی و پرتودرمانی رنج می برند، نجات بخش است. بدون بزاق، این افراد در معرض خطر پوسیدگی دندان و بیماری لثه هستند. بزاق مصنوعی که عمدتاً از گلیسیرین تشکیل شده است به حفظ PH خنثی در دهان کمک می کند و جایگزینی موقت برای بزاق طبیعی می کند و از دندان ها در برابر حفره ها و سایر مشکلات سلامت دهان محافظت می کند.

گلیسیرین علاوه بر استفاده در بزاق مصنوعی، معمولا در خمیردندان به عنوان چسبنده و مرطوب کننده نیز یافت می شود. به بافت نرم خمیر دندان کمک می کند و از خشک شدن آن جلوگیری می کند. در حالی که چسب های جایگزینی مانند سیلیس وجود دارد که می تواند در خمیر دندان استفاده شود، گلیسیرین مضر تلقی نمی شود و وجود آن در خمیر دندان نباید باعث نگرانی شود.

در خمیردندان به دنبال چه موادی باشم؟

مهم نیست چه چیزی در فضای مجازی منتشره شده است – من معتقدم که تحقیق در مورد مواد موجود در خمیر دندان شما بسیار مهم است. در حالی که رسانه‌های اجتماعی و اینترنت می‌توانند منابع اطلاعاتی مفیدی باشند، اما می‌توانند به انتشار اطلاعات نادرست نیز کمک کنند. همیشه منابع اطلاعاتی را که به آنها برخورد می کنید بررسی کنید و اگر در مورد محصولات یا مواد تشکیل دهنده خاص سؤال یا نگرانی دارید با متخصصان دندانپزشکی مشورت کنید.

هنگام انتخاب خمیردندان، به جای ضدعفونی کردن آن، روی یافتن خمیردندانی تمرکز کنید که میکروبیوم دهان شما را تغذیه و پشتیبانی کند. به دنبال مواد تشکیل دهنده خمیر دندان مانند هیدروکسی آپاتیت و پری بیوتیک ها باشید که از سلامت کلی دندان ها و لثه های شما حمایت می کنند. از محصولات حاوی مواد شیمیایی خشن، آفت‌کش‌ها و روغن‌های ضروری که می‌توانند میکروبیوم دهان شما را مختل کرده و منجر به سایر مشکلات سلامت دهان شوند، خودداری کنید .

آیا باید از گلیسیرین موجود در خمیر دندان اجتناب کرد؟

در نتیجه، گلیسیرین موجود در خمیردندان برای دندان های شما مضر نیست و از رمینرالیزاسیون شدن مجدد جلوگیری نمی کند. ضروری است که از آخرین تحقیقات دندانپزشکی مطلع باشید و در مورد اطلاعاتی که آنلاین پیدا می کنید محتاط باشید. به یاد داشته باشید که گلیسیرین یک ماده با ارزش در بزاق مصنوعی است و در خمیر دندان کاربرد مفیدی دارد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
دکتر شایسته
دکتر شایسته
مقالات: 29

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *